Sfera Software pruža profesionalne usluge vezane za Business Intelligence (BI), pružajući sveobuhvatnu paletu Business Intelligence rješenja koje će vaše sirove podatke pretvoriti u pouzdani i smisleni uvid, pomažući vam na taj način da donesete ispravne odluke.


Imamo vješt i iskusan tim, koji koristi Microsoft SQL Server, MicroStrategy, IBM Cognos i mnoge druge platforme kako bi mogli kvalitetno raditi na BI projektima.


Korištenjem pravih alata, dokazanih metodologija i najboljih strategija, donosimo uvid koji će vam pomoći da uspješno kročite vašim bazama, usprkos eksponencijalnom rastu digitalnih podataka. Radimo s tvrtkama iz različitih industrija, uključujući financije, zdravstvo, zabavu, farmaciju, oglašavanje, Trgovina na malo i veliko itd.

business intelligence


Kako će Business Intelligence Softver Pomoći Vašem Poslovanju?

Business Intelligence (BI) i analitika igraju važnu ulogu u izradi strategije i ispravnom planiranju. Različite industrije mogu koristiti (BI) za organiziranje podataka i njihovo isprano formatiranje, tako da budu jednostavni za korištenje. Takva softverska rješenja mogu pomoći vašem poslovanju na mnoge načine:Operativno izvještavanje: Poslovno izvještavanje pokriva svakodnevno operativno poslovanje. Menadžeri koji aktivno prate sve poslovne aktivnosti tvrtke, uglavnom se oslanjaju na ovu vrstu izvještavanja. Ove funkcije korisne su između ostalog za dnevno praćenje prodaje, otkrivanje manjkova, itd. Prikaz podataka na temelju kojih donosite odluke, ažuriraju se iz minute u minutu.


Predviđanje: Menadžeri na bazi posebnog seta podatka, mogu kvalitetno odraditi sve buduće projekcije poslovanja. Na taj način mogu predvidjeti uspješnost određenih odluka, i potencijalne rezultate nekih alternativnih rješenja.


Customer Intelligence: Customer Intelligence je vrlo koristan alat kada je riječ o analizi potrošačkih trendova. Pomoću ovakvog seta podataka možete dobiti jasnu sliku o vašim klijentima i prilagoditi svoje usluge kako bi povećali uspješnost. Osim toga, (CI) ima direktan utjecaj na vaš marketing.


BI vam pomaže da dobijete brze odgovore i rješenja za većinu pitanja vezanih za vaše poslovanje.

Business Intelligence Rješenja

  • BI Consulting
  • BI Dashboard Services
  • BI Tools
  • Advanced analytics
  • BI Implementation Services
  • BI Architecture and Design Services
  • Advanced Report Building
  • BI Infrastructure Deployment Configuration and Support

Zašto Odabrati Sfera Software za Business Intelligence Rješenja?Znamo da je poslovna inteligencija glavni strateški izvor informacija na globalnom tržištu. Naše usluge temelje se na step-by-step rješenjima. Na taj način ćemo vam omogućiti da izvučete relevantne informacije iz ogromnog obujma poslovnih podataka koje se nalaze u vašim bazama i iskoristili ih za daljnji rast poslovanja. Koristimo relevantne (BI) alate, kako bi poboljšali vašu učinkovitost. Naš iskusni tim pomaže vam poboljšati organiziranje i analiziranje vaših podataka, te još mnogo toga. Pomoći ćemo vam smanjiti rizike i dobivanje kvalitetnih rješenja, a sve u svrhu ostvarivanja vaših ciljeva.

Kontaktirajte nas