INDIVIDUALNA SOFTVERSKA RJEŠENJA

U svakom trenutku svjesni smo, koliko je važno osigurati učinkovit i kvalitetan rad prilikom projektiranja softvera, te vodimo računa o vašem proračunu i vremenskom okviru, od inteligentne prilagodbe razvojne platforme do punog ciklusa izrade, koja odgovara vašoj viziji. Sfera Software ima iskustvo isporučiti troškovno učinkovita i pouzdana aplikacijska rješenja koja odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Želimo izgraditi trajan partnerski odnos s vama i pomoći vam ostvariti vaše jedinstvene ideje koje će u konačnici osigurati dodanu vrijednost za vaše klijente, a diferencirati će vas po konkurentnosti u poslovnom svijetu. Naš je cilj, stvoriti prilagođene aplikacije koje rade optimalno za Vaše poslovanje.

individualna softverska rješenja

USLUGE RAZVOJA SOFTVERA

Razvoj Projekta

Rado ćemo započeti razgovor s vama na početku vašeg projekta ili nakon što je već u tijeku. Donesite nam nove ideje ili projekte koji su već u tijeku, a trebaju svjež i inovativan dodir naših razvojnih stručnjaka. ...Saznati više o projektima...


Oporavak Projekata

Vodimo računa o ciljevima i rokovima i jasno nam je da se neki projekti raspadnu na pola razvojnog puta. Ako vaš postojeći partner ne radi zadovoljavajuće ili trebate pomoć s internim timom, mi smo tu za vas. Kontaktirajte nas za pomoć kako bi dovršili problematične projekte i zadovoljili zadane rokove


Poboljšanje softvera

Stručni smo i učinkoviti kada je u pitanju ažuriranje starih sustava. Koristimo najnovije i uvijek up-to-date tehnologije kako bi produljili vijek trajanja naslijeđenog sustava.Razvoj Korporativnih Rješenja

Naša razina iskustva omogućuje nam dizajnirati različite nivoe složenosti poslovnih rješenja za poslovne korisnike. Naša stručnost u Customer Relationship Management-u, Business Process Management-u, Group Collaboration i planiranju resursa, pomaže nam pružiti vam najbolja rješenja.


KAKO RADIMO
Razumjevanje Vašeg PoslovanjaPočinjemo svaki odnos s detaljnim raspravama o kratkoročnim i dugoročnim željama vezanim za vaš projekt. Naši stručnjaci će analizirati sve skrivene zahtjeve i vaše postojeće baze, ako ih imate. Kada znamo vaše ciljeve i razumijemo postojeća rješenja, u mogućnosti smo osigurati uspjeh projekta prije nego što smo čak i napisali svoj prvi redak koda. Do kraja ove faze, Sfera Softwareradi zajedno s vama da napravi plan razvoja, koji je sukladan vašim ciljevima, predviđenom vremenskom okviru i vašem operativnom proračunu. Recite nam svoje potrebe, željenu funkcionalnost, poslovne metode koje koristite, a mi ćemo dizajnirati najprikladnije rješenje kako bi zadovoljili vaše potrebe. Sfera Softwareradi sa spoznajom da će se većina tvrtki razvijati i evoluirati, tako da ćemo izgraditi stabilna rješenja koja su dovoljno fleksibilna za jednostavnu prilagodbu.

ArhitekturaMnogi programeri ne posvete dovoljno pažnje arhitekturi i dizajnu softvera, što može otežati razvoj. Ostali projekti mogu „patiti“ od velikog up front dizajna, što može izazvati nepotrebne komplikacije i uskratiti povratne informacije koje inače same dođu prilikom implementacije. Imamo pragmatičan pristup arhitekturi i dizajnerskim pitanjima. Odredit ćemo najvažnija područja u koja se isplati unaprijed uložiti vrijeme i odrediti prioritete. Dizajn dolazi na red tek nakon što su važnije razvojne iteracije završene.

Project ManagementKako bi se brzo i efikasno riješili problemi vezani uz projekt, već prvi dan suradnje, imenujemo Project manager-a, koji radi kao glavna spona sa klijentom.

Radije ćemo podijeliti projekt u nekoliko koraka, što nam nudi sljedeće prednosti:  • Transparentnost: Svaka isporuka je pravovremena i sukladna proračunu. Biti ćete u mogućnosti češće pratiti napredak projekta, što pridonosi transparentnosti.

  • Pouzdanost: Svaka isporuka otvara komunikaciju u svrhu potvrde, da li su svi zahtjevi ispunjeni u skladu s prihvatljivim kriterijima.

  • Svaka dostava se može koristiti odmah jer će sadržavati neke od očekivanih funkcionalnosti projekta.
Pogledajte Cjenik