Proces Razvoja Projekata

Po svojoj prirodi, razvoj aplikacije zahtijeva stalnu komunikaciju i odluke koje su podložne izmjenama. Nakon što se predstavi vremenski tijek razvoja investitorima i klijentima, strogo pridržavanje dogovorenih termina je ključno. Sfera Software je predana pridržavanju dogovorenog vremenskog tijeka za razvoj projekta. Naši Razvojni timovi inzistiraju na funkcionalnost proizvoda, ali oni moraju biti u skladu s najvišim standardima kvalitete i dizajna. Kontrola svake verzije proizvoda može biti složena, ali o tome vodimo iznimno računa. Svaki razvojni resurs mora ispunjavati maksimalne standarde kvalitete kako bi isporučili stabilan i pouzdan proizvod.

Kontrola Kvalitete

Budući da su potrošačke aplikacije dizajnirane za rad u nekontroliranom korisničkom okolišu, temeljita ispitivanja postaju ključni dio razvojnog ciklusa proizvoda. Moramo imati vrlo nisku toleranciju za nedostatke, jer će svaki problem utjecati na vaš i naš budući rast. Sfera Software QA proces, posebno se bavi preciznim ispitivanjem i otkrivanjem defekata.

Briga o Troškovima

U današnjem konkurentnom globalnom gospodarstvu, učinkoviti menadžeri moraju pažljivo rasporediti sredstva. Tvrtke moraju provesti temeljita istraživanja na prikladnim tehnologijama i platformama, prije bilo kakvih velikih financijskih izdataka. Spremni smo pomoći vam u tim nastojanjima. Naša znanja dovode do veće produktivnosti i na taj način s vremenom smanjujemo troškove.

Proširite vaš razvojni kapacitet

Današnje promjenjivo tržište i poslovni modeli zahtijevaju od organizacija da povećaju funkcionalnost što je brže moguće, kako bi ostali ispred konkurencije. Prečesto, in-house razvojnim timovima nedostaju kapaciteti za obradu svih zahtjeva u zadanom roku. U tim situacijama, Sfera Software može poslužiti kao produžetak vašem timu, kroz rad na razvoju u suradnji s vašim in-house timom. To omogućava vašoj tvrtki da se i po nižoj cijeni, snažnije i brže pozicionira na tržištu.

Razvoj Novih Projekata

Razvoj novog projekata je daleko više izazovan od bilo koje prilagodbe, tako da zahtijeva jedinstveni način razmišljanja. Sfera Software provjereni procesi, programeri, i orijentacija proizvoda, omogućuju nam dosljedno zadovoljiti rastuće izazove razvoja novih proizvoda, pomno vodeći računa o planiranom proračunu i vremenskom okviru. Uska suradnja s našim klijentima u integriranom modelu donosi transparentnost, odgovornost i jasne rezultate.

Provjereni koncepti (POC)

U nekim slučajevima, tvrtka treba prezentirati „proof of concept (POC)“ prilikom pregovora sa potencijalnim investitorima i / ili klijentima. POC može uvjeriti klijente i partnere a također može pomoći vašoj organizaciji predvidjeti tehničke rizike i planiranje rada u skladu s tim. Sfera Software ima značajno iskustvo za vođenje klijenata kroz razvoj POC.

UI (User Interface) Prototyping Services

Prije ulaska u razvoj full-scale proizvoda, uvijek je pametno graditi UI prototip. Sfera Software ima iskustvo pri izgradnji profesionalnih UI prototipa kako bi pomogla svojim klijentima osigurati prvog klijenta ili potrebna sredstva

Poboljšanje Proizvoda i Održavanje

Održavanje aplikacija je zahtjevno i skupo, pogotovo za poznate aplikacije ili povlačenje iz upotrebe aplikacija sa velikim instaliranim bazama. Sfera Software ima službu za pomoć klijentima za upravljanje i podršku aplikacijama, na postojećim platformama i tehnologijama. Sve aplikacijske platforme potrebuju kritičnu bug podršku, rješavanje problema i tzv. mikro-pojašnjenja, kako bi baza korisnika bila zadovoljna. Podrška kompanijama prilikom prelaska na novije verzije predstavlja značajno ulaganje resursa. Sfera Software vam može pomoći smanjiti troškove, kroz podršku i održavanje infrastrukture i prelasku na novu verziju. To omogućuje vašim in-house stručnjacima da se usredotoče na razvoj novih ideja.


Pogledajte Cijenik