IZRADA WEB STRANICA

izrada web stranica

IZRADA WEB STRANICA

U tandemu s web dizajnom, web development igra vitalnu ulogu u uspjehu vaše poslovne stranice. Dok web dizajn obuhvaća grafički izgled i izgled vaše stranice uopće, web development je jezgra kodiranja koja drži vaše web aplikacije zajedno. Snažan web development podupire web dizajn, tako da nema grešaka kod učitavanja stranica, te fleksibilnu web strukturu koja će podržati širenje vašeg poslovanja. Sfera Software nudi izradu web stranica ukorijenjenu u kreativnosti i fundamentalnu tehničku stručnost. Radimo s onim što već imate, kako bi vam osigurali jeftin razvoj i fleksibilno web rješenje. Naši programeri su stručnjaci koji osiguravaju čvrst standard temeljen na vašim zahtjevima i poslovnim potrebama. Vaš posao je jedinstven, s vlastitim problemima i izazovima. Sfera Software pojednostavljuje postojeće procese koji pozadinski rade na vašoj web stranici, što omogućuje vašim korisnicima kvalitetniji doseg koji odgovara stalnim promjenama na tržištu.


IZRADA WEB SHOPOVA

Web trgovine nalaze se posvuda na današnjem webu i dalje su jedan od najboljih načina za poboljšanje interakcije sa potrošačima. Ova velika značajka ne dolazi bez problema. Unatoč jednostavnosti online kupovine, broj napuštenih Košarica lebdi oko 95-96%. Ponekad kupci jednostavno promijene svoje mišljenje (ne možemo učiniti ništa s time), ali češće se događa da se kupci vrte u krugovima radi slabo dizajniranih web stranica koje zbunjuju i frustriraju. Naši razvojni stručnjaci prepoznaju vrijednost čvrstog dizajna, informacije, arhitekture i branda koji zaokuplja kupca već na prvoj stranici. Emocionalna povezanost vašeg klijenta s vašom stranicom je ključna kako bi stekli lojalnost. Iza vrhunskog dizajna, leži razvoj web stranica koja sadrži čvrstinu kodiranja i dizajn web aplikacija s ciljanim značajkama koje stavljaju vaše poslovanje u prednost nad konkurencijom.


izrada web shopa

IZRADA WEB PORTALA

web portali

IZRADA WEB PORTALA

Vanjsko oglašavanje jedan je od najučinkovitijih oblika oglašavanja u današnjem društvu. Portal je on-line komunikacijski medij za internet korisnike koji čitaju vijesti iz cijelog svijeta. Sfera Software pruža usluge za razvoj privlačnih i učinkovitih news portala.


Razvoj novinskog portala omogućuje objavljivanje publikacija, priopćenja, kolumni, članaka, blogova i ostalih vijesti. Mi stvaramo i razvijamo inovativne web stranice modernog stila, portale sa sustavom za upravljanje sadržajem (CMS). Isporučujemo user-friendly web dizajn kako bi se potencijalnim čitateljima bilo lako kretati kroz ponuđene vijesti, zajedno sa SEO konceptom za veću vidljivost. Omogućujemo objavu lokalnih i međunarodnih vijesti, stil života, zabava, posao, edukacija, posao, znanosti i tehnologije, i druge značajke isključivo za razvoj news portala.

SEO OPTIMIZACIJA

Tim Sfera Software je visoko profesionalan i usko će surađivati s vama, pokušavajući shvatiti vaše poslovne ciljeve, kao i vašu ciljanu publiku prije iscrtavanja moguće SEO strategija za vas. Korištenje ključnih riječi, inteligentno i na pravi način, svakako je naš cilj. Sfera Software održava kontakt sa stvarnošću i optimizirati će vaše web stranice za sve uređaje koji se koriste trenutno za pristup internetu. Od konvencionalnih računala, prijenosnih računala, pametnih telefona i tableta, vaše web stranice bit će vidljive na svakom uređaj bez gubljenja djelića informacije. Formulirati ćemo za vas najbolju SEO strategiju. Ona također omogućuje korištenje slika, videozapisa i animacije, i pruža sigurnost da će se vaša stranica naći pri vrhu relevantnosti.


seo optimizacija